La Biarecapte + banc d’aliments Creu Roja (l’Entorn)

La Biarecapte + banc d'aliments Creu Roja (l'Entorn)

L’alumnat de 3r ESO ha participat activament en el Biarecapte i ha ajudat a l’Entorn a classificar aliments. Els dies dimecres 27, dijous 28, divendres 29 i dilluns 2 de desembre, els grups de 3r ESO han estat treballant al magatzem de l’Entorn durant els matins en horari lectiu. Tres hores sense descansar i amb moltíssimes ganes d’ajudar. Els voluntaris de la Creu Roja han felicitat els nostres alumnes per la seva bona disposició i col·laboració. Fins a vuit banyeres de llet en una mateixa jornada el passat divendres al magatzem de l’Entorn al carrer Méndez Núñez. El nostre amic Joan, encarregat del magatzem de la Creu Roja, va quedar meravellat de la enorme il·lusió que van transmetre els alumnes del Biada ajudant a classificar els aliments.
MOLT BONA FEINA!!!! .
En total, han estat dues setmanes intenses que han culminat aquest passat dilluns 2 de desembre.
Un doble objectiu complert gràcies a l’alumnat de 3r d’ESO: classificació en el Banc d’aliments de l’Entorn i recollida de llet amb el nostre Biarecapte.
ENHORABONA A TOTHOM PER LA BONA FEINA!!!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies