Hem quedat segons classificats al CATskills!

Hem quedat segons classificats al CATskills!

El divendres 13 de desembre, l’equip de segon curs de LABORATORI D’ANÀLISI I DE CONTROL DE QUALITAT del nostre Centre va participar, conjuntament amb 10 equips d’Instituts d’arreu de Catalunya que tenen la família professional Química, al CATskills d’entrenament 52 LABORATORI D’ANÀLISI que s’ha celebrat als laboratoris de l’Institut La Romànica de Barberà del Vallès. El nostre equip format per l’Eudald Morilla López i l’Unai Adsuara Cantero han quedat classificats en segon lloc. L’Elba Pelàez, tutora d’ells, ha fet de professora avaluadora juntament amb els altres professors dels altres equips.

Ha estat un skills d’entrenament que consistia a analitzar el contingut de sucre d’un suc per refractometria. La Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació realitzarà el CATskills oficial la primera setmana de juny de 2020 per a la família professional Química.

CATskills és el campionat de Catalunya de formació professional que se celebra cada dos anys i permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

CATskills té com a objectius:

·     Promoure l’alta qualitat dels estudis de formació professional que es duen a terme a diferents centres educatius del territori.

·     Impulsar, promoure i prestigiar la formació professional.

·     Crear xarxes de col·laboració entre els centres, el professorat participant i les empreses del sector.

L’Institut felicita  l’Eudald,  l’Unai i també al Departament de Química.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies