Visita al mercat de la flor

Visita al mercat de la flor

El dilluns 16 de Desembre els alumnes del PFI de Jardineria vam estar al Mercat de la Flor a Vilassar on ens van fer una explicació de la història del Mercat i del seu sector de la floricultura i horticultura ornamental, sistema de venda i aspectes generals sobre el seu funcionament.
També vam observar les transaccions de venda directa on productors i majoristes venen als floristes i professionals del sector.
Ha estat una visita molt interessant.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies