Participació a la Jornada Treballant junts per una FP millor

Participació a la Jornada Treballant junts per una FP millor
Dijous dia 23 de gener, va tenir lloc a Granollers la Jornada Treballant Junts per una FP millor. El nostre cap d’estudis de FP, Ignasi Martí, va participar presentant com a bona pràctica l’organització de la FP dual a casa nostra.
Aquesta jornada s’emmarca en la celebració dels 10 anys del Consell de la FP de Granollers, en el marc del Fòrum de les ciutats amb Consell de la FP.
L’INS Miquel Biada, ha participat en la Jornada, en representació del Consell de la FP de la nostra ciutat.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies