Projecte Biabàsiques

Projecte Biabàsiques

Durant els dies 24 i 25 de gener els alumnes de 4t ESO van participar en un projecte anomenat BIABÀSIQUES. Aquest projecte imita el format de les proves de les competències bàsiques que es passen regularment a 4t. Seguint aquest format, hi ha proves de Castellà, Anglès, Català, Ciències-Tecnologia i Matemàtiques. En una fase inicial, han de contestar les proves treballant en equips cooperatius (4 alumnes). Els millors grups en cada àmbit participen en la fase final (preguntes format kahoot). Aquesta fase final va tenir lloc a la Sala d’actes del nostre institut on vam poder viure moments emocionants. Aquí teniu algunes fotos de l’esdeveniment.

La fase inicial, el projecte a l’aula…

La fase final, el kahoot…

 

L’equip guanyador 4tA

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies