Gemma Pasqual ens visita per parlar de la seva novel·la “Xènia, tens un Whatsapp”

Gemma Pasqual ens visita per parlar de la seva novel·la "Xènia, tens un Whatsapp"
La Gemma Pasqual, autora de la novel·la “Xènia, tens un Whatsapp”, va visitar el centre el passat 24 de gener per a parlar de primera mà sobre la novel·la amb l’alumnat de 1r d’ESO.  Aquesta ha estat una lectura que hem fet a català enguany, i ara estem llegint la segona part, atès l’èxit que va tenir entre les i els joves.
L’escriptora va poder contestar a un munt de preguntes que l’alumnat va voler fer-li durant més d’una hora, la sessió va ser molt entretinguda. Es van fer preguntes sobre diversos temes: els personatges, la idea original de la novel·la, la trama… Però també es va parlar molt sobre l’ofici d’escriptora, què implica i com és el dia a dia d’una professional com la Gemma. Algunes alumnes, inclús, van demanar consell per poder emprendre el camí de la literatura.
La valoració va ser molt positiva per part de tothom, l’autora va marxar contenta amb l’ambient i l’interès mostrat per les lectores i lectors adolescents. Per part del professorat assistent, així com de l’alumnat, també es considera molt positiva aquesta activitat que ens va servir per acostar-nos a la literatura d’una manera més propera. Al final, la Gemma va dedicar els llibres a tothom que va voler.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies