Hem fet mandales a la casa del vidre

Hem fet mandales a la casa del vidre

El dimarts i dimecres passat els de 1r d’ESO vàrem anar a can Fusteres a l’Ametlla del Vallès

Després de treballar a classe els polígons, d’ aprendre a dividir la circumferència en parts iguals, i crear figures regulars inscrites a la circumferència. Els alumnes de 1ESO  vàrem anar a fer un taller de mandales. Van calcar els seus projectes, després els van pintar aprenent la tècnica de pintar seda.

A més a més també van fer mandales amb elements naturals que van recol.lectar.

Alumnes i professors ho vam passar molt bé tot gaudint d’un dia diferent.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies