Carnestoltes 2020

Carnestoltes 2020

El Carnestoltes va arribar a l’institut el divendres 21 de febrer. Pocs grups es van disfressar però els que ho van fer, es van disfressar molt bé. Va ser molt divertit veure com els diferents grups ballaven al pati i concursaven per tenir el primer premi.

Els guanyadors de les tres diferents categories van ser:

1r cicle d’ESO: 1r A de la tutora Sara Ramon “Esportistes”

2n cicle d’ESO: 3r D de la tutora Claudia Luna “Geriàtric”

Batxillerat: 2n batxillerat humanístic “Geriàtric”

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies