INFORMACIÓ PAU 2020

INFORMACIÓ PAU 2020

Aquí teniu el document que els centres educatius han rebut en relació als criteris de correcció i estructura de les PAU 2020.  En aquest document figura la informació referent a la flexibilització en l’opcionalitat dels exàmens. També trobareu la informació específica per a cada matèria al canal universitats, a l’apartat de matèries.

PAU 2020. Informació COVID-19

Així mateix, us comuniquem que la matrícula de la Prova d’Accés a la Universitat per als alumnes de 2n de batxillerat de Catalunya, per als alumnes de cicle formatiu de grau superior i per als alumnes amb batxillerat superat o d’altres sistemes educatius serà del 15 de maig al 15 de juny.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies