Preinscripció ESO dels curs 2020-2021

Preinscripció ESO dels curs 2020-2021

Preinscripció ESO del curs 2020-2021

MOLT IMPORTANT

Donades les circumstàncies del COVID-19, enguany la preinscripció d’ESO s’ha de fer en suport informàtic. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud presencialment al centre. Per formalitzar la preinscripció s’haurà de complimentar un aplicatiu que el departament d’Educació habilitarà en breu. El resguard de la sol·licitud i la documentació necessària s’haurà d’enviar escanejada o en fotografia al correu del centre que es triï en primera opció, en el nostre cas és el  a8021259@xtec.cat.

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. Des del centre contestarem aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud i la documentació adjunta per a què el sol·licitant en tingui constància.

Fer la preinscripció telemàtica:  clica aquí

Només per a casos excepcionals que no puguin fer la presentació en suport informàtic, el Departament d’Educació ha habilitat per demanar cita prèvia per realitzar la preinscripció el següent enllaç:

Per demanar cita prèvia: Clica aquí

En la presentació presencial es recomana portar la documentació per poder fer una còpia i la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas de no portar la sol·licitud emplenada, es recomana portar el seu propi bolígraf. Es recomana portar mascareta i guants i no han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Formulari de sol·licitud presencial

 

Oferta inical de places

  ESO LOE – Educació secundària obligatòria
                    Curs     Oferta de places
                     1                      78
                    2                       0
                    3                       1
                    4                      12

 

 

Període de presentació de sol·licitud de preinscripció per via telemàtica:  del 13 al 22 de maig

Presentar la sol·licitud presencialment amb cita prèvia: del 19 al 22 de maig de 2020

Termini per presentar la documentació al centre triat en primera opció:  fins al 25 de maig de 2020

Període de Matrícula: 13 a 17 de juliol

 

Per més consultes podeu contactar amb el centre :

Email : a8021259@xtec.cat

Telèfon exclusiu per preinscipció: 629054456 (disponible a partir del dia 13 de maig)

L’horari d’atènció telefónica será de 9.30h a 13.30h

 

Per més informació poden consultar la web de “ Estudiar a Catalunya

 

 

Preus públics del curs escolar 2019-2020

Preus públics

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies