Ens hem quedat a casa, instants d’un confinament!

Ens hem quedat a casa, instants d'un confinament!

Des de la matèria de visual i plàstica vam proposar als alumnes de l’ESO que expliquessin amb imatges el seu dia a dia d’aquest confinament. Havien d’utilitzar els plans i angulacions pròpies del llenguatge del còmic i cinematogràfic. Els vam donar tres possibles solucions tècniques per realitzar-les, segons les seves possibilitats i/o preferències…aquí us deixem un recull d’aquests instants dibuixats, fotografiats i/o filmats. Des d’aquí també, felicitem a tots els alumnes, heu fet molt bona feina!

Vinyetes d’un confinament!

Fotomuntatges d’un confinament!

Vídeos d’un confinament!

 

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies