#biblioactivacovid

#biblioactivacovid

El bloc de la biblioteca del Biada ha participat en el programa de biblioteques escolars puntedu, on busquen biblioteques de centres educatius que estiguin contribuint, amb accions i recursos, a facilitar l’aprenentatge, el foment de la lectura i a promoure l’equitat entre els alumnes.

L’experiència que s’ha publicat és la selecció de recursos informatius online que es troben a “bibliovirtual” del bloc. Hem rebut el distintiu de #biblioactivacovid i han publicat la informació al respecte a “Una solució per a cada problema” (https://padlet.com/a8888029/8mtmdnnmk00u7yp9).

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies