Heroïnes i herois de 3r d’ESO

Heroïnes i herois de 3r d'ESO

Quan pensem en superheroïnes o superherois ens venen al cap personatges com Superman, Ms.Marvel, Jessica Jones, Batman Spider-Man…personatges amb poders sobre humans que salven a la humanitat de grans catàstrofes o de personatges malvats. Després de haver fet la lectura del primer capítol del còmic “Hoy me ha pasado algo muy bestia” de El Torres i Julián López, història basada en un superheroi una mica diferent als superherois que coneixem: un personatge amb aspecte humà amb una força sobrehumana i capacitat de regenerar les ferides en poc temps amb l’objectiu d’ajudar i salvar a persones vulnerables en situació d’indefensió.

Des de la matèria de visual i plàstica vam proposar als alumnes de 3r d’ESO que creessin un personatge amb algun tipus de poder capaç de solucionar aquelles coses quotidianes que els preocupessin. No calia que el personatge salvés la humanitat. Aquí us deixem el resultat d’aquestes creacions, personatges que tenen el poder de la força, escoltar, córrer, fer adormir, aturar el temps, llegir la ment i els pensaments…amb l’objectiu de treure somriure’s de la gent, ajudar a fer la vida més còmode, decantar de les nostres vides la gent amb males intencions, defensar els drets de les dones, ajudar a superar els mals moments, ajudar-se a un mateix, netejar el medi ambient…

3A_heroïnes_i _herois

3C_heroïnes_i_ herois

3E_heroïnes_i _herois

3r_B_i_D_heroïnes_i_herois

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies