Versionant l’art, confitadament divertit!

Versionant l'art, confitadament divertit!

Aquest confinament que afectat a tot el món ha fet sorgir infinitat d’iniciatives artístiques i culturals per les xarxes i internet. Un dels projectes que ha animat a participar a gent d’arreu del món ha estat  Tussen Kunst & Quarantaine (Entre art i quarentena). L’objectriu d’aquest projecte és versionar obres d’art, reproduir-les mitjançant objectes quotidians. Obres d’Eduard Munch, Bansky, Vermer, Van Gogh….Algunes persones han versionat les obres d’art posant-se com a protagonistes dels quadres i d’altres han fet reproduccions mitjançant objectes que han trobat per casa (samarretes, tovalloles, fruites, coberts, llibres, pots, llegums, peces de Lego…).

Alumnes de 4t d’ESO i professors del Biada ens hem sumat a aquesta iniciativa tan divertida, aquí us deixem les nostres versions:

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies