Bon curs a tothom 2020-2021!

Bon curs a tothom 2020-2021!

Comencem un curs ple d’incerteses, però amb moltes ganes de retrobar-nos a l’Institut, després de tots aquests mesos. Hem treballat molt per fer del centre un espai agradable i segur i us hem preparat un munt d’activitats ben engrescadores.
Haurem de portar mascareta, ens haurem de rentar sovint les mans, haurem de mantenir distància de seguretat, haurem de netejar molt i molt, però tirarem endavant amb il·lusió i amb entusiasme perquè, malgrat tot tinguem un bon curs.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies