Actuacions relatives als positius que s’han detectat les darreres hores al centre

Actuacions relatives als positius que s'han detectat les darreres hores al centre

Dijous al matí, des de Salut se’ns va notificar que hi havia alumnes del centre que havien estat diagnosticats com a positius de COVID19. Seguint les instruccions del Servei de Salut, s’ha procedit a informar a famílies i alumnes d’aquests grups que restaran confinats a casa durant 14 dies. Seguint els protocols establerts, les persones afectades han estat convocades per fer-se la prova PCR.

Durant aquests 14 dies, l’alumnat d’aquests grups seguiran el curs de forma telemàtica.

Esperem que aquesta situació es resolgui favorablement per a tothom i aprofitem per agrair-vos la vostra col·laboració. Per qualsevol altre dubte sobre les mesures a prendre relacionades amb la COVID19 us remetem al pla d’actuació del curs 2020-2021.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies