Exposició Zona intrusa 13. Un temps sense temps

Exposició Zona intrusa 13. Un temps sense temps

Els alumnes de 4t d’ESO de la matèria de Visual i plàstica van participar a la Zona Intrusa 13, activitats que organitza el MAC Mataró per apropar l’art contemporani als alumnes de secundaria. Malgrat la Covid 19 va paralitzar el projecte el curs passat,  enguany podeu visitar l’exposició del material que es va generar des de diferents instituts de Mataró. L’exposició la trobareu a Can Palauet fins al 03/01/21.

Us adjuntem algunes imatges d’aquella magnífica experiència que vam viure juntament amb l’artista Jordi Ferreiro i la comissària Rita Andreu…

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies