Game over

Game over

Dilluns 16 de novembre a les 9.00 del matí, a l’hora de tutoria, els alumnes de 4t d’ESO van assistir a una xerrada online de l’Institut Guttmann anomenada GAME OVER sobre les lesions medul·lars provocades per un accident.

En aquesta conferència online van intervindre Darío Salcedo (tutora 4t A Claudia Luna), Alex Pardo (tutor 4t B Albert Guanyabens), Adrià Gambin (tutor 4t C Arnau López), Juan Carlos Fernández (tutora 4t D Teresa Fàbregas), Xavier Romero (tutora 4t E Eva Santos),  tots quatre van ser els encarregats de donar a conèixer de primera mà la seva experiència personal juntament amb el vídeo produït per Guttmann i el Departament de Trànsit “En un segon una vida”.
Com cada any, els nostres alumnes de 4t han viscut l’emotivitat d’aquesta activitat tutorial que ens apropa al dia a dia d’un testimoni amb lesió medul·lar.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies