Amb un toc d’humor!

Amb un toc d'humor!

Us adjuntem un recull de “Memes”, realitzats pels alumnes de 3r B/C i 4t B,  que posen humor a la situació excepcional que vivim per la pandèmia de la covid-19. L’ús de les mascaretes a classe, la insistència dels professors en aquesta nova normativa, els grups bombolla, els confinaments de 10 dies, la nova distribució dels patis, la neteja de mans, la desinfecció dels espais…

L’activitat també va servir per reflexionar sobre la legalitat de les imatges que  circulen per les xarxes, sobre la propietat intel·lectual i els drets d’imatge.

Els trobareu exposats a l’institut,  quedeu tots convidats a passar una bona estona!

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies