Muntant i millorant robots!

Muntant i millorant robots!

Pensant en la realització i posta en marxa de la cel·la robotitzada que tenim programat els departaments de Manteniment i d’Electricitat i Electrònica, aquí podem veure alumnes de 2CSAR muntant el nou robot IRB120 d’ABB i millorant un altre robot més antic, l’Adept, que és un robot Scara. Tots dos robots disposen de càmera de visió artificial per actuar en funció de la informació que els proporcionin les càmeres. Gràcies a l’adquisició del robot IRB120, els nostres alumnes tindran l’oportunitat de fer moltes més pràctiques i a mé a més combinar-les amb visió artificial.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies