Et cuides? Ens cuidem?

Et cuides? Ens cuidem?

A partir d’aquestes preguntes, els alumnes de 4E aquestes darreres setmanes han portat a terme un projecte per prendre consciència de tot allò que fem. Del nostre dia a dia. De les coses que ja s’han convertit en un hàbit però…practiquem hàbits saludables? Tot allò que fem és per tenir cura de nosaltres mateixos i de la nostra salut? Menjar bé, de forma equilibrada, dormir i descansar, fer activitat física, seure correctament quan estem a l’institut, portar les motxilles adequadament per no perjudicar la nostra esquena… Doncs bé, tots aquests hàbits i més són els que hem anat analitzant i dels que n’hem fet uns audiovisuals. Mireu, mireu…

 

 

El making of… Gravant i editant el vídeo

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies