No és el mateix els ulls que la mirada

No és el mateix els ulls que la mirada
No és el mateix els ulls👁👁️que la mirada👀. En temps de mascaretes i de distància, l’alumnat de 3r d’ESO ens ensenya a dibuixar un somriure amb la mirada. En aquest cas, la reacció gravada fa referència a la reacció de la mirada mentre llegien les virtuts que ells/es tenen segons els seus companys i companyes.
La Covid-19 ens obliga a buscar altres maneres de comunicar-nos, necessitem més que mai els somriures de les mirades, però sobretot necessitem de l’alteritat.
Al Biada tenim un perquè, per això sempre trobem un com.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies