Una any més, les Biabàsiques!

Una any més, les Biabàsiques!

Durant els dies 21 i 22 de gener els alumnes de 4t ESO van participar en el projecte BIABÀSIQUES. Aquest projecte imita el format de les proves de les competències bàsiques que es passen regularment a 4t. Seguint aquest format, hi ha proves de Castellà, Anglès, Català, Ciències-Tecnologia i Matemàtiques. En una fase inicial, han de contestar les proves treballant en equips cooperatius (4 alumnes). Els millors grups en cada àmbit participen en la fase final, en format concurs mitjançant preguntes a partir d’un kahoot. Aquesta fase final, enguany,  va tenir lloc a les seves aules amb el kahoot projectat simultàniament a cada grup,  vam poder viure moments emocionants. Aquí teniu algunes fotos de l’esdeveniment.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies