Portes obertes ESO

Portes obertes ESO
Donada la situació de pandèmia que vivim, les portes obertes d’enguany tindran dues parts:
Sessions telemàtiques que tindran lloc els dies:
  • dimarts 2 de març de 2021 a les 18.00 hores
  • dimecres 3 de març de 2021 a les 19.00 hores
  • dijous 4 de març de 2021 a les 17.00 hores

Enllaç a la sessió:  https://meet.google.com/nmm-raom-wni

En aquestes sessions es farà una explicació del nostre projecte educatiu i de com organitzem l’ESO al nostre centre. Malgrat poc abans de cada sessió farem públic l’enllaç a la corresponent sala de la plataforma Meet, us agrairíem que us apuntéssiu a través del següent enllaç, així podrem disposar del vostre contacte i enviar-vos tota la informació directament al vostre correu. L’enllaç AQUÍ
 
Visites presencials que tindran lloc el dissabte 6 de març entre les 10.00 i les 13.30 hores. Es tracta única i exclusivament d’un breu recorregut pel centre, sense cap explicació. A través del següent enllaç (AQUÍ) cal apuntar-se i reservar cita prèvia. Hi haurà una sessió cada 30 minuts. Podran apuntar-se un màxim de dues persones per família. Les visites es faran en grups de 10 persones màxim acompanyades per un membre de l’equip directiu del centre.
 
Us recomanem, que en els propers dies, aneu mirant la nostra pàgina web, ja que us anirem penjant material informatiu del nostre centre.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies