El carnaval arriba a la cooperativa

El carnaval arriba a la cooperativa

Els alumnes  del PFI  D’Oficina i Serveis administratius Generals continuem treballant en el nostre projecte “Decorem la Cooperativa”. Aquesta vegada hem treballat el Carnestoltes i ens hem presentat al concurs d’aula de la 211. Ha estat un projecte interdisciplinari on hem treballat diferents mòduls estratègies i eines de comunicació (català, anglès), arxiu, TIC… Tots aquests continguts els hem presentat penjats per la classe juntament amb motius decoratius. Ho hem fet amb sanefes , caixes , fulls de colors, serpentines fetes de cartolina i hem fet antifaços. També hem preparat un mural gegant sobre uns quants carnavals, els més importants del món i hem buscat la paraula “carnaval” en diferents idiomes. Així mateix hem fet recerca de cançons i hem fabricat confeti manual. Per acabar hem creat el tron del meravellós Pellofa que ens ha vingut a visitar i ens ha llegit el pregó de la cooperativa…..

Volem donar-li una mica de color , gresca, disbauxa , alegria, il·lusió i màgia en aquest any tan complicat!!!!

L.S.O (Los Sabios de la Oficina)

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies