Les llengües de casa nostra

Les llengües de casa nostra
Diumenge 21 de febrer va ser el Dia Internacional de la Llengua Materna. I des de l’institut Miquel Biada, hem volgut conèixer quines són les llengües que parlen els nostres alumnes de l’ESO i la implicació que suposa l’aprenentatge de diferents llengües en el dia a dia i les relacions que establim.
Hem pogut saber que es parlen més de 20 llengües diferents, que molts dels nostres alumnes parlen fins a quatre llengües diferents a la vegada, que un percentatge important estan aprenent fins a cinc llengües diferents alhora i que aquesta situació, tot i no resultar-los senzilla, la valoren positivament per al seu futur personal i laboral.
Per això, i per a donar la importància que cal al tema, hem proposat diferents activitats adreçades a tot l’alumnat de l’ESO. Avui us ensenyem les activitats que han girat entorn a l’enquesta i el descobriment de les nostres llengües (materna, social i vehicular). Però estigueu alerta al nostre instagram, que aviat us compartirem com escriuen paraules en altres llengües que no són ni el català ni el castellà.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies