Tallers d’escriptura en llengües de casa nostra

Tallers d'escriptura en llengües de casa nostra
Ara sí que sí, donem per finalitzat els diferents tallers d’escriptura que hem estat fent durant els dies 23, 24 i 25 amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna. Gràcies a en  Nini, en Youssef, la Souhaila i la Ziu Xhu, em pogut conèixer moltes coses que desconeixíem de les llengües de l’Àfrica, de l’àrab i del xinès. I hem pogut fer un petit tastet d’escriptura o parla en aquestes llengües, que no són gens fàcils. Se’ns ha quedat una miqueta curt…!!! Per això, només esperem que ho poguem repetir aviat!
Us deixem unes fotografies de què hem fet i com ens ho hem passat. I només ens queda poder agrair a tots ells i elles per haver-ho fet possible.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies