Taller de so digital

Taller de so digital
Els alumnes de 2n de batxillerat Tecnològic van participar dilluns dia 15 de març en un taller organitzat per ENTI (Escola de Noves Tecnologies Interactives) sobre disseny sonor.

El disseny sonor és el procés creatiu de producció de peces  musicals i sonores basat en la gravació, edició i combinació  d’elements sonors. En aquest taller, els alumnes van crear efectes sonors  per a la seva sincronització en un suport audiovisual , en aquest cas un tall d’una pel·lícula d’animació.

Aquí teniu algunes imatges i el producte final que van crear.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies