Visita a la Serralleria March

Visita a la Serralleria March

El passat dimecres 17 de març, els alumnes de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior en Fabricació Mecànica van visitar la Serralleria March, un establiment amb més de 100 anys d’antiguitat situat al centre de Mataró. Allà, en Pol Codina Font, que és la quarta generació de la família que es dedica a l’ofici de ferrer, els va explicar en què consisteix l’ofici de ferrer. Posteriorment, van passar al taller, on van veure quins són els elements bàsics d’una serralleria. I, fins i tot, alguns dels alumnes van poder experimentar què se sent picant ferro!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies