Els batxillerats a l’escape room!

Els batxillerats a l'escape room!
Un dels nostres ha estat assassinat a la Plaça Catalunya, número 33. Sospitem que ha estat algú de dins de la nostra organització (Crisys).  No sabem qui està involucrat, hi ha massa sospitosos….
Necessitem l’ajuda dels alumnes de batxillerat per investigar la mort de l’Oliver Ruiz. Haureu de recollir mostres i analitzar les pistes al voltant del cadàver.”
 Aquestes són les primeres indicacions que els nostres alumnes van haver de seguir per tal d’esbrinar qui va ser l’assassí  a l’activitat de  l’escape room que va tenir lloc la setmana del 22 al 26 de març.
Aquí teniu imatges de tots els grups:

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies