Ceci n’est pas un livre

Ceci n'est pas un livre

… Què representa per tu un llibre? Quina és la teva experiència lectora? T’agrada llegir? Per què els adults insisteixen en la importància de la lectura?…

Aquestes són algunes de les qüestions que els alumnes de 2n d’ESO van reflexionar a través de l’activitat Ceci n’est pas un livre. En acabar el debat, tots els grups van passar per la biblioteca on van poder fer un petit tastet de llibres agrupats per temàtiques i van descobrir que a la biblioteca hi ha munt de novel·les, còmics, guies sobre éssers fantàstics, històries sense paraules, manuals d’instruccions per saber dibuixar o fer construccions en paper, llibres jocs que fan pensar… Tots junts van passar una bona estona mirant, llegint i consultant, on els protagonistes van ser els llibres.

dav

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies