1a edició CATskills de Productes Farmacèutics

1a edició CATskills de Productes Farmacèutics

El divendres 30 d’abril, l’equip del segon curs de FABRICACIÓ DE PRODUCTES FARMACÈUTICS BIOTECNÒLIGS I AFINS del nostre Centre, format per la Insaf Elmerabti i en Josué Abel Uve, han participat a la primera edició d’entrenament del CATskills FA, junt amb 7 equips més d’Instituts d’arreu de Catalunya que tenen la família professional Química. L’skill d’entrenament FA, plantejat de manera telemàtica per la situació sanitària, consistia en fabricar un gel hidroalcohòlic de mans, havent de fer la destil·lació de l’alcohol procedent d’una mescla d’alcohol- aigua, i la posterior preparació del gel de mans afegint les matèries primeres indicades en la guia de fabricació, així com el control de qualitat del producte, sempre seguint els protocols donats i omplint el formularis de la guia de fabriació. L’alumnat ha participat des del centre propi i la competició ha estat transmesa per streaming, de manera que la resta de Centres han pogut seguir el desenvolupament general de la prova (9:30 h a 14:30 h).
La competició ha estat exigent en el temps fixat de realització, hi havia moltes tasques a realitzar, però ha estat una experiència molt positiva tant pels alumnes, com pels professors avaluadors en aquest primer skill de productes farmacèutics proposat.
CATskills són els campionats de Catalunya d’FP que permeten mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Tenen com a objectiu principal la promoció de la formació professional a través de la participació dels alumnes en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, i també una experiència personal enriquidora. Al mateix temps, els centres educatius i els professors que participen en la preparació dels alumnes poden intercanviar experiències i establir xarxes de col·laboració, a més d’un fòrum de debat sobre l’evolució dels estàndards professionals i la qualitat.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies