Propostes ciutats sostenibles

Propostes ciutats sostenibles
Els alumnes de 4t B de la matèria de Tecnologia han plantejat propostes per convertir la nostra ciutat en un lloc més sostenible. Han imaginat que les llums de les faroles s’encenen amb un sistema de plaques solars, han pensat que la coberta del mercat sigui verda i així aïllar l’espai interior, i han definit un sistema de recollida d’aigua de pluja que pugui reutilitzar-se. Tots aquests elements han estat representats a la maqueta que han portat a classe.
Aquí deixem unes imatges del treball dels companys!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies