La formació a nous professionals, entrevista a un company del Biada!

La formació a nous professionals, entrevista a un company del Biada!

El nostre company Antoni de Miguel Barato, professor del departament d’Edificació i obra civil, ha estat entrevistat per AD’IP associaicón española. Ens parla dels reptes personals i del centre (INS Biada) en relació a la formació de les persones.  De com el sistema educatiu s’ha adaptat a una pandèmia totalment adversa.  De la importància de la formació en el compromís i implicació a l’hora de gestionar edificis energèticament responsables. Del perfil i la captació d’alumnat. De la FP dual i del  futur professional…

Podeu llegir tota l’entrevista sencera en aquest enllaç, us la recomanem!

(Revista núm.45 1r quadrimestre 2021 Pàgines 176-179)

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies