Alebrijes, els bitxos rars de colors!

Alebrijes, els bitxos rars de colors!

Els Alebrijes són escultures de la cultura tradicional mexicana, representen animals fantàstics, pintats de colors vibrants i que transmeten alegria. L’Alumnat de 3r B i E mitjançant les tècniques de l’assemblatge i el paper maixé, han creat uns alebrijes BRUTALS.

Noies i nois, moltes felicitats per la feina feta! (Heu aconseguit que tothom que els veu, se’ls vulgui emportar a casa!)

 

El making of….

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies