Acte en record del company Narcís Fàbregas

Acte en record del company Narcís Fàbregas

En Narcís i jo ens coneixíem de vista de Santa Anna. Estàvem en cursos diferents. Però realment no ens vàrem conèixer fins que vam coincidir en el Biada, primer en el departament de Ciències i després en el de Química.

En el Biada i en la vida diària en Narcís era una persona que desprenia bon rotllo, mirant de resoldre de la millor manera possible, de forma tranquil·la, les situacions que anaven tenint lloc a la feina. La seva actitud, juntament amb la de tots els companys, ha fet que l’ambient en el nostre departament sempre hagi sigut molt bo.

Aquesta manera de fer, tant del Narcís com dels companys de departament, ha fet que tinguem una relació estreta i de confiança que ens ha portat fins a l’amistat. Tots hem pogut parlar del que calgui de forma clara i respectuosa a la vegada. El tarannà d’en Narcís sempre ha ajudat molt a aconseguir que el departament funcioni com cal.

Des que ja no va poder treballar a causa de la malaltia, tots els companys hem tingut un buit  que sabem que ja es per sempre. Per això, volem que el record que tots tenim envers ell resti de forma permanent en un dels espais del laboratori que més li agradaven, on hi havia passat força temps preparant pràctiques per els estudiants.

Siguis on siguis Narcís, tots els membres del departament de Química, jubilats i en actiu, no deixarem mai de recordar-te.

Departament de Química

Elba Pelaez

(En nom de tot el departament)

 

 

   

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies