Trencaclosques col·lectiu

Trencaclosques col·lectiu

L’alumnat de 1r d’ESO, a la matèria de visual i plàstica, hem realitzat una activitat col·lectiva que ens ha permès prendre decisions en grup, aprendre uns dels altres i conèixer a Fernand Léger (pintor cubista) a partir de les seves obres pictòriques.

Entre tots/es hem muntat un trencaclosques de 25 peces per esbrinar el quadre amagat.

Entre tots/es hem decidit amb quins colors el pintarem (tasca que sembla fàcil però no ho és).

I entre tots/es el penjarem a la nostra aula!

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies