Visita ex alumne al PFI Oficina

Visita ex alumne al PFI Oficina
Avui al matí hem tingut la sort de comptar amb una persona molt especial. Ens ha visitat en Julio, un ex alumne del PFI d’Oficina i Serveis Administratius Generals.
 
Ens ha preparat una petita presentació del seu pas per aquest programa. Ho ha explicat molt bé i ens ha informat de molts projectes que va fer durant 2 anys i també ens va parlar de les pràctiques i del que està fent ara. Té molt bons records de la seva estada al Biada i hem aprofitat per a fer-li preguntes que ens ha resoldre amb molta informació.
Moltes gràcies Julio! i com t’hem dit, aquesta sempre serà casa teva. Torna quan vulguis.
 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies