Fes realitat els teus somnis!

Fes realitat els teus somnis!

Aquest és el meravellós missatge que els alumnes de 3r B han pintat amb la tècnica del graffiti al pati a la matèria de Narracions Visuals. Amb el suport i orientacions d’en Víctor un graffiter expert, que els va fer una classe teorico-pràctica on va parlar dels orígens i de la tècnica del graffiti.

Aquí us deixem unes imatges del procés, però sobretot us convidem a venir-lo a contemplar al pati!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies