16 d’octubre, dia Mundial de l’Aturada Cardíaca

16 d'octubre, dia Mundial de l'Aturada Cardíaca
El passat dissabte 16 d’octubre va ser el Dia Mundial de conscienciació sobre l’aturada cardíaca. Amb aquest motiu i sota el lema de Tots els ciutadans poden salvar una vida, hem treballat amb l’alumnat de l’optativa “Decorem l’institut” de 3r d’ESO la seva difusió. Tots ells i elles han estat els encarregats de dissenyar i elaborar uns pòsters amb el que poder captar l’atenció de tota la comunitat educativa i conscienciar-los de la importància de que realitzar la RCP de manera estandaritzada, segons les recomanacions internacionals, pot minorar les seqüeles d’una aturada i/o salvar la vida a una persona. 
 
Aquesta acció, però, només ha estat l’inici del projecte. Des de ja fa 3 cursos acadèmics, varis docents del nostre centre es van formar en la RCP (Respiració Cardio Pulmonar) per poder traspassar els coneixements a tot l’alumnat de l’ESO. I serà a partir del mes de novembre que començarem la formació a tots ells i elles
 
Us deixem els diferents pòsters que van fer els diferents equips cooperatius de 3rC a la matèria de Decorem el Centre. 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies