Les beques de mobilitat internacional de FP i PFI al teu mòbil!

Les beques de mobilitat internacional de FP i PFI al teu mòbil!

Aquest curs l’institut Miquel Biada inaugura un canal de Telegram on es publicaran totes les convocatòries de projectes Erasmus i altres projectes de mobilitat internacional per FP i PFI.

 

Què és el Telegram? 

Una App mòbil de missatgeria.

 

Com em subscric al canal?

Accedeix a aquest vincle des del mòbil →https://t.me/mobilitatfpbiada←  i instal·la l’App Telegram. A través del vincle també pots accedir al canal des d’un ordinador amb connexió a internet.

 

Per què serveix el canal de Telegram dedicat a les mobilitats internacionals de FP i PFI? 

Perquè tots els alumnes de FP i PFI interessats en Erasmus i altres mobilitats internacionals sempre rebin directament al mòbil les convocatòries Erasmus i tota la informació actualitzada sobre pràctiques laborals internacionals. Si estàs interessat en fer pràctiques laborals internacionals hauries d’estar en aquest canal!!

 

Quins avantatges té un canal de Telegram?

És una manera molt directa i àgil de fer arribar informació a un grup de destinataris. L’usuari no necessita ni ordinador, ni comptes de correu, ni contrasenyes ni tan sols pagar internet. Només necessita un mòbil i un accés wi-fi. A més, quan els alumnes acaben els seus estudis es poden quedar al canal per rebre informació sobre les beques de mobilitat per alumnes graduats, que són beques molt importants!! 🙂 

 

Un canal de Telegram és com un grup de WhatsApp?

No, al nostre canal de Telegram només hi haurà la informació que publica l’institut sobre beques internacionals. Els usuaris del canal no hi poden penjar missatges. És una eina amb la informació precisa que necessites, sense converses interminables!! 😉

 

La informació de mobilitats internacionals de FP i PFI només es publicarà al canal de Telegram?

No, la informació sobre mobilitats internacionals sempre es publicarà a la pàgina web de l’institut i al canal de Telegram, els tutors en faran difusió a tutoria, els alumnes rebran un correu de l’equip directiu amb tota la informació corresponent d’una nova convocatòria i els alumnes sempre es podran dirigir al coordinador de mobilitat internacional per resoldre qualsevol qüestió. 

 

Tinc dubtes, a qui em puc adreçar?

Si tens qualsevol dubte només cal que ens facis arribar un correu a coordinacio.mobilitat@biada.net 

 

 

  

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies