Descobrim els diccionaris

Descobrim els diccionaris

Durant la setmana passada i aquesta l’alumnat de 1 d’ESO ha baixat a la biblioteca per descobrir els diccionaris. Agrupats en equips cooperatius, han pogut veure que existeixen molts tipus de diccionaris: els generals, els de sinònims, els d’idiomes, els especialitzats… També han evidenciat les diferències que hi ha entre els diccionaris i altres tipus de llibres (novel·les, còmics, manuals…). Per acabar hem reflexionat sobre els usos dels diccionaris i quina és la seva utilitat.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies