Programa Salut Escola

Programa Salut Escola
Us informem que des d’aquesta setmana oferim el servei Salut Escola a tot l’alumnat del centre. Els alumnes podran fer consultes a una infermera i a una psicòloga det Catsalut. Les demandes, cites prèvies  o consultes s’hauran de fer a través del correu salutescola@biada.net. i elles seran les encarregades de donar cita prèvia als alumnes.
Dies de visita: DIMECRES 11.15h A 13.15h (aula 111)
Temes de consulta: alimentació, salut mental, sexualitat, consum de substàncies…
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies