LINX SPHERE, nova empresa col·laboradora del BIADA

LINX SPHERE, nova empresa col·laboradora del BIADA

Des de d’aquest mes de novembre, l’empresa Linx Sphere es suma a la cartera d’empreses col·laboradores de l’institut cedint el seu software GMAOLinx. Aquest és un software per a la gestió integral del departament de Manteniment (Gestió del Mantenimient Asistida per Ordinador).

Linx Sphere desenvolupa software per a la gestió integral dels departaments de manteniment de les indústries i també dels grans edificis.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies