Joc d’escapada a “la biblio”!

Joc d'escapada a "la biblio"!

Un curs més, l’alumnat de primer d’ESO de l’institut ha pogut aturar les males intencions de la Susanna, la germana bessona de la Sílvia. Així, a través de cinc proves amagades a la biblioteca, l’alumnat de primer han trobat el llibre de foc i han evitat la gran catàstrofe: cremar la biblioteca i tot l’institut.

Enhorabona pel vostre enginy, capacitat de treball en grup i adaptar-vos al nous reptes !!!

  

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies