Excursió a la Font Picant, projecte Salvem la Terra!

Excursió a la Font Picant, projecte Salvem la Terra!
El dia 17 de novembre, després d’haver-la aplaçat dues vegades per causes climàtiques, vam poder fer l’excursió a la Font Picant d’Argentona, durant la qual es van portar a terme activitats relacionades amb el projecte transversal Salvem la Terra.
Vam fer el desplaçament a peu, seguint un corriol situat entre l’autopista i la Riera d’Argentona.
 
Un cop a lloc, els alumnes van portar a terme un Trash Tag Challenge (repte de recollida de deixalles) pels boscos dels voltants de la Font Picant, es va poder recollir i classificar una important quantitat de residus: vidre, plàstics, llaunes, voluminosos i restes de rebuig. Els alumnes de 1r d’ESO van treballar de valent! 
 
Durant l’estada a la Font Picant, els alumnes van recollir llavors dels arbres per a poder portar a terme posteriorment a l’aula una de les activitats del projecte (Act.3 Amics del bosc), que consistirà en fer germinar les llavors, plantar-les i fer un seguiment del creixement dels arbrets. També van fotografiar diferents espècies de bolets, per tal de poder-ne fer una identificació.
 
La valoració de la sortida ha estat molt positiva, en general podem dir que tots ens ho vam passar molt bé!
 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies