Suport vital bàsic

Suport vital bàsic

Hem començat les sessions de SVB amb diferents cursos d’ESO. Els alumnes estan aprenent com actuar davant una situació d’emergència. Si la víctima està inconscient però respira, caldrà posar-la en posició lateral de seguretat (PLS). Si la víctima està inconscient i no respira, caldrà fer-li ressuscitació cardiopulmonar (RCP) o massatge cardíac. Els nois i noies han mostrat molt d’interès en tot moment.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies