Som diversitat

Som diversitat

L’alumnat de Narracions visuals, l’optativa de visual i plàstica de 3rC, hen afegit més color al pati.

Fa unes setmanes va venir un graffiter, en Víctor, i ens va fer una classe d’història i tècnica del graffiti. Ens va introduir en aquest llenguatge urbà.

El missatge “Som diversitat” el van escollir entre tot l’alumnat de 3rC, una frase curta, bonica i sobretot inclusiva. Després van elaborar en paper una proposta de graffit, i entre tots els projectes vam triar la imatge que han pintat al pati.

Aquí us deixem unes imatges del procés…

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies