Som diversitat

Som diversitat

L’alumnat de Narracions visuals, l’optativa de visual i plàstica de 3rC, hen afegit més color al pati.

Fa unes setmanes va venir un graffiter, en Víctor, i ens va fer una classe d’història i tècnica del graffiti. Ens va introduir en aquest llenguatge urbà.

El missatge “Som diversitat” el van escollir entre tot l’alumnat de 3rC, una frase curta, bonica i sobretot inclusiva. Després van elaborar en paper una proposta de graffit, i entre tots els projectes vam triar la imatge que han pintat al pati.

Aquí us deixem unes imatges del procés…

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies