L’aula d’acollida celebra el Nadal

L'aula d'acollida celebra el Nadal
Ja sabem que el Nadal és una festa popular amb una base cristiana. Però, qui no ha sortit al carrer i ha vist els llums encesos, la flor de Nadal o la bústia reial en algun lloc de la nostra ciutat. I, tot això, què és? 
 
A l’Aula d’acollida de l’institut Miquel Biada hem treballat el Nadal i hem après per què el 25 és el dia escollit, què representa l’avet en aquestes festes, per què hi posem un caganer al pessebre,… Tot això i molt més perquè el nostre alumnat pugui comprendre, una mica més i millor, l’origen d’aquesta celebració. També hem fet uns tionets seguint unes instruccions i hem fet postals de Nadal per a desitjar-li a tothom un feliç 2022.
 
Però, què millor manera d’entendre aquesta tradició fent un recorregut per Mataró i visitant diferents llocs que ens recorden i ens expliquen el Nadal. Mireu a on vam anar! Ho reconeixeu? Doncs sí! Vam anar a l’Associació de pessebristes, al carrer Alarcon, on vam poder veure diferents pessebres i un tió gegant; Vam visitar la mítica Casa Graupera, a on vam arribar ensumant les olors dolces pels carrers i vam poder tastar les seves neules de xocolata; Vam arribar a l’Ajuntament de la nostra ciutat, on vam poder buscar un caganer entre totes les figures; I, finalment, vam visitar la Fira de Nadal, on vam trobar tots els objectes que representen a aquesta festa.
 
Des de l’institut Miquel Biada, en especial, des de la nostra Aula d’Acollida, us desitgem Bones Festes i un Feliç 2022!!!!!!
 
Bon Nadal!
   
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies