Escapada a la teulada

Escapada a la teulada
Els alumnes de 2n de batxillerat Humanístic i Social, hem pujat a la teulada del centre, acompanyats del professor Antoni Mirabete, i hem pogut conèixer de primera mà el funcionament de la instal·lació fotovoltaica del nostre institut.
El professor Mirabete ens ha explicat  com s’havia fet la instal·lació, com estaven orientades les plaques, quanta energia podien produir, quins costos i quin període d’amortització tindria i hem pogut resoldre tots els nostres dubtes.
Aquesta activitat s’emmarca en el treball sobre Energies renovables que estem realitzant  a la matèria de Geografia Econòmica.
Moltes gràcies Toni pel teu temps i les teves explicacions!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies